Cégismertető

A Hodi – Horváth Kft vállalkozást 2009-ben alapítottuk. Fő profilunk az áruszállítás, ezen belül hőérzékeny áruk bel-, és külföldi temperált expressz szállítmányozása hűthető-fűthető furgonokkal. Magyarország és az Európai Unió országai között vállalunk expressz hűtőfuvar-megbízásokat, de természetesen járműveink kapacitása erejéig mindenféle áru továbbítása lehetséges.

Elsősorban temperálást igénylő áruk: élelmiszerek, gyógyszerek, virágok, csomagolóanyagok, ipari alapanyagok, fagyveszélyes áruk expressz szállításával foglalkozunk. Szükség esetén az általunk szállított áru rövid távú raktározását illetve gyűjtőszállítmányozását is meg tudjuk oldani.

Cégünk székhelye Pest megyében, Aszódon Budapesttől 30-km-re található.

Jelenleg négy járművel állunk megrendelőink rendelkezésére, melyek átlagéletkora 1 év. Autóink természetesen megfelelnek az Európai Unió környezetvédelmi előírásainak. A járművek teljes raktér-szigeteléssel, Carrier Viento hűtőberendezéssel, Webasto raktérfűtéssel illetve raktérhőmérséklet-regisztrálóval, GPS-nyomkövetővel vannak felszerelve. Igény esetén a megbízó az áru felvételétől a lerakásig internetes honlapon nyomon követheti az áru útvonalát és a szállítási hőmérsékletet. A hűtéstartomány -20 °C-tól +30 °C-ig. Járműveink hasznos teherbírása 1,2 t.

2009 elejétől cégünk megtalálható a TIMOCOM fuvarozási rendszerben a 206647-es sorszám alatt. Vállalkozásunk 150.000.- euro-s CMR biztosítással rendelkezik. Tevékenységünk nyomon követhetőségét és átláthatóságát 2010-től fuvarszervező szoftver biztosítja az ajánlatkéréstől a számlázásig.

Szolgáltatások